Go2netSales

Antallet af relevante Onlinebutikker er større end du tror

  • Jeres optimale tekster og billeder øger salget voldsomt (det rigtige ”content”)

  • Mange af de store Onlinebutikker udvider konstant med ny produktkategorier

  • Vi hjælper jer med at finde nye Onlinebutikker – og dermed nye salgsmuligheder!

Onlinebutikker

For at oprette og opnå salg i Onlinebutikker er der generelt to afgørende forudsætninger.
At I har nogle interessante produkter, som kan tilføre højere indtægter til Onlinebutikken. Og at I har noget interessant ”content”, som kan tilføre værdi til Onlinebutikken.
Hos go2netSales har vi indgående kendskab til, hvilke produkter der opfylder ovenstående forudsætninger hos de forskellige Onlinebutikker. For at blive listet kræver det en dialog og forhandling med deres indkøbere og contentfolk.

Lige nu oplever vi, at der hos mange Onlinebutikker sker en brancheglidning og disruption, da mange butikker tager flere og flere kategorier ind. Det er derfor vigtigt at have kendskab til disse ændringer og så tidligt som muligt være i stand til at tage en dialog med dem. Trenden lige nu er, at Onlinebutikker rigtigt gerne vil høre om nye værditilførende produkter.

Mersalg til eksisterende Onlinebutikker.
Er I blevet listet hos en Onlinebutik, kan I virkelig flytte nogle varer ved at levere det rigtige content. En Onlinebutik har som udgangspunkt ikke noget content fra dine produkter og hvis de ”bare” skal kopiere eksisterende tekster og billeder, er det svært for jer at stå ud, så kunderne får øje på jer. Vi ved, at de fleste Onlinebutikker efterspørger tekster og øvrigt content med ”hjerteblod”. Hjerteblod, som de skal have hjælp til at tilføre.