Go2netSales

Vi kan hurtigt lave analyse af jeres Onlinesalg​

  • Findes der relevante Online Markedspladser?

  • Findes der Onlinebutikker, hvor I ikke er til stede?

  • Kan jeres synlighed optimeres, der hvor I er til stede?

Analyse af Onlinesalg​

Vejen til et højere onlinesalg starter med at lave et øjebliksbillede og ud fra dette beslutte sig for nogle taktiske retninger. Står I skarpt med det rigtige content og de rigtige produkter i de rigtige online-kanaler eller kan det betale sig at udvide tilstedeværelsen?

Vi giver et bud på, hvor der bør sættes ind på kort og mellemlang sigt.

Der er for eksempel over 60 Online Markedspladser, hvor man kan blive oprettet og få listet produkter fra Danmark. Hos Go2netSales kender vi dem og vores analyse vil indeholde en vurdering af, hvilke I skal udvælge og få sat jeres produkter til salg i.

Mange bliver overrasket over, hvor mange andre Onlinebutikker, der findes i dag. De fleste kender Zalando og Boozt, men udover dem er der er underskov af onlinebutikker indenfor alle brancher.
I vores analyse hjælper Go2netSales med at identificere de største og mest relevante for lige præcis dine produkter.

Endelig er der naturligvis også egen webshop. Hvis den allerede findes, giver vi input til mulige ændringer af sortiment, content og ikke mindst trafik og konvertereringer. Desuden hjælper vi med at lave et overblik over indtægter og udgifter, hvis ikke I har en webshop og er i tvivl om det kan betale sig at producere en.